Terras tafeldecoratie & Hotel van der Valk

Sfeervolle terras tafeldecoratie met kaarthouder | Dining Deco

Van der Valk 's-Hertogenbosch - Vught in samenwerking met Dining Deco

In de bruisende wereld van de horeca draait alles om het creëren van een onvergetelijke ervaring voor gasten. Dining Deco, het bedrijf van Maroesja Kroot, heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen van sfeervolle tafeldecoratie voor smaakvolle horecazaken. Tijdens een succesvolle samenwerking met Hotel van der Valk 's-Hertogenbosch – Vught heeft Dining Deco meegewerkt aan een prachtige uitstraling van het terras en restaurant. Dit heeft geresulteerd in een verhoogde gasttevredenheid, waarbij de gasten kunnen genieten van een unieke, stijlvolle en mooie borrel en/of eet ervaring. De nieuwe tafeldecoratie is een prachtige aanvulling op de gastvrije ervaring die het hotel en restaurant van Van der Valk te bieden heeft.

Wie is het gezicht achter Dining Deco?

Maroesja Kroot, zelfstandig ondernemer, is in 2011 gestart met haar webshop Knijpertjes.nl en daarnaast in 2022 begonnen met het ontwerpen van sfeervolle en praktische tafeldecoratie voor horecazaken onder de naam Dining Deco. Haar ontwerpen zijn gericht op het creëren van een mooie, nette en praktische omgeving voor horecaondernemers en gasten. In veel horecazaken merkte zij op dat de potjes peper en zout, een theelichthouder, bloemen en een borrel- en menukaart veelal los (en vaak slordig) op tafel stonden. Dit kon volgens haar veel beter, mooier, sfeervoller en sterker. Met deze gedachte is Maroesja begonnen met het realiseren van decoratieve tafelplanken, waar alles altijd geordend en netjes op één plek te vinden is. Met oog voor detail en gevoel voor professionaliteit weet Maroesja de juiste snaar te raken en een verfijnde restaurant ervaring voor horecagasten te realiseren.

De voordelen van sfeervolle tafeldecoratie van Dining Deco

De tafelplanken van Dining Deco hebben talloze voordelen en hebben tastbaar verschil gemaakt in de gastbeleving bij Hotel Van der Valk ‘s-Hertogenbosch – Vught. De unieke ontwerpen zorgen voor een prachtige esthetiek die aansluit bij de stijl van het restaurant en terras. Naast dat de planken er stijlvol uitzien, zijn ze ook nog eens praktisch in gebruik. Ze zijn zeer stabiel en kunnen niet omvallen, zelfs niet op winderige dagen. Daarnaast is het voor bedienend personeel gemakkelijk om de plank met een hand op te tillen, waardoor de andere hand vrij is om bijvoorbeeld de tafel schoon te maken. Zowel praktisch als tijdbesparend.

Van der Valk ‘s-Hertogenbosch – Vught ontvangt gemiddeld 500 gasten per dag die komen genieten van ontbijt, lunch en/of diner. Verdeeld over drie eetzalen én het terras. Van der Valk hecht veel waarde aan gastvrijheid en een verzorgde uitstraling. Het personeel is hierin erg alert en zorgt voor persoonlijke aandacht en service, omdat communicatie en luisteren naar de gasten essentieel zijn om een warm welkom en een verzorgde omgeving te bieden. De tafeldecoratie van Dining Deco draagt bij aan deze service. De reacties die het team van Van der Valk te horen krijgen van gasten zijn ontzettend positief. Ze zeggen regelmatig hoe leuk, netjes en handig ze de tafeldecoratie vinden. Alles staat netjes en geordend op één plek en ze vinden het passend bij de ambiance van het restaurant en terras.

Daarnaast is het een genot voor het oog, het nodigt gasten uit om de borrel- en menukaart te pakken en het is een ware blikvanger te noemen. Het trekt de aandacht, waardoor gasten nieuwsgierig worden naar wat het restaurant allemaal te bieden heeft. Ook is het personeel blij met de eenvoudige implementatie en het gebruik van deze tafelplanken. Ze zijn stevig en gemakkelijk schoon te maken, waardoor het personeel meer tijd over houdt voor de gasten en andere zaken.

Vlotte en prettige samenwerking

Restaurantmanagers Lenie en Femke van Hotel Van der Valk ‘s-Hertogenbosch – Vught en Maroesja Kroot van Dining Deco kijken beiden terug op een erg vlotte en prettige samenwerking. Een succesverhaal dat getuigt van de impact die innovatieve, praktische en stijlvolle tafeldecoratie kan hebben op de horeca-industrie.

Lees de reviews van Hotel Van der Valk en andere sfeerbewuste horeca ondernemers in de webshop van Dining Deco. Je vindt deze in het menu op de homepage of klik hier om ze direct te bekijken.

  |  

Meer posts