Smaakvolle tafeldecoratie planken

Smaakvolle tafeldecoratie planken | Dining Deco

Smaakvolle tafeldecoratieplanken voor binnen in je restaurant en buiten op je terras: Een praktische en stijlvolle oplossing.

Wanneer je een horecazaak hebt, is het belangrijk om naast goed eten en een goede service ook een fijne sfeer te creëren. Eten van hoge kwaliteit alleen is niet meer genoeg: het gaat voor gasten om de totale beleving van de plek. Daarom is het creëren van een prettige en fijne sfeer van essentieel belang voor een goede waardering op het succes van de onderneming; de juiste sfeer is medebepalend voor de aantrekkingskracht van je horecazaak.

Sfeer creëren in je restaurant, hoe dan?

Sfeer is dus enorm belangrijk, maar waar begin je dan? Allereerst is het belangrijk dat de sfeer en uitstraling passend zijn voor jouw horecazaak en aansluiten bij jouw concept.

Inrichting en aankleding van je horecagelegenheid zijn één van de componenten voor de juiste sfeer. Wil je een hippe uitstraling, dan gebruik je bijvoorbeeld gedurfde kleuren. De rustige, natuurlijke kleuren zijn geschikter voor een rustige en romantische uitstraling. Ook het meubilair draagt bij aan de uitstraling en sfeer in je horecazaak. Probeer hier zoveel mogelijk één stijl aan te houden. Als je allerlei stijlen door elkaar gaat gebruiken, oogt het al gauw rommelig. Ook met kleine aanpassingen als verlichting, muziek en decoratie kan je de sfeer bepalen.

Smaakvolle tafeldecoratieplanken

Met de smaakvolle tafeldecoratieplanken van Dining Deco maak je de sfeer van jouw horecazaak compleet. Dining Deco biedt een breed scala aan tafeldecoratieplanken: zo zijn de planken verkrijgbaar in rechte en ronde vormen, maar ook in verschillende maten en kleuren. Klik op de volgende link om ons assortiment te bekijken.

https://diningdeco.nl/

Maatwerk tafeldecoratie

Niet elke horecagelegenheid is hetzelfde en daarom luistert Dining Deco naar jouw wensen en kijkt mee naar wat passend is voor jouw horecazaak. Wil je een moderne uitstraling of juist rustiek? Het is allemaal mogelijk! Je kan zelf je tafeldecoratieplank samenstellen, maar het is ook mogelijk om te gaan voor een maatwerk oplossing. Neem gerust contact op voor advies of meer informatie.

Praktische horeca tafelplanken

Naast dat onze tafeldecoratieplanken sfeervol zijn, zijn ze ook praktisch. Ze maken het schoonmaken van de tafels een stuk gemakkelijker: door middel van één handeling kan je de tafelplanken van Dining Deco gemakkelijk optillen. Je andere hand is hierdoor vrij om de tafel schoon te maken. Daarnaast zorgen de decoratieplanken voor een opgeruimde en nette uitstraling, doordat menukaart, theelichthouder, zout en peper potjes etc. geordend op één plek verzameld staan.

Meer informatie?

Als je op de website van Dining Deco niet kunt vinden wat je zoekt, aarzel dan niet om contact op te nemen! We denken graag met je mee over alle mogelijkheden en wat het best past bij jouw horecazaak. Iets unieks creëren voor jouw horecazaak, is onze taak en passie!

Stuur voor vragen een e-mail naar info@diningdeco.nl en we nemen spoedig contact met je op!

  |  

Meer posts