Reviews

WIL JIJ EEN VERMELDING OP WWW.DINING DECO.NL?

STUUR DAN JE REVIEW MET EEN MOOIE VIERKANTE FOTO VAN JE DINING DECO PRODUCT NAAR: INFO@DININGDECO.NL

Top service!

Ik had de knijpermenukaarthouder bij een collega gezien, gelijk dezelfde dag contact opgenomen. Maroesja kwam binnen een paar dagen al langs op de zaak en heeft van alles laten zien en de diverse mogelijkheden uitgelegd. Uiteindelijk gekozen voor de kleinere rechthoekige tafelvariant om onze menukaarten te presenteren, met ons logo erop. Binnen anderhalve week werden deze al geleverd, top service! We krijgen er ook veel positieve reacties op.

Stefan van Oss

Leuke & Praktische tafelplankjes

Het zijn leuke en
praktische tafelplankjes.

Deze werden voor ons op
maat en model gemaakt, in combinatie met de leuke aankleding.

Onderlinge samenwerking is prettig en een goede service.

Ivo Huisman

Mooi product

We zijn begonnen met één zaal en ons team is erg blij met deze aanwinst. Ook onze gasten reageren enthousiast. De kans is dan ook groot dat we in meerdere zalen onze restaurant tafels aan gaan kleden met de tafeldecoraties van Dining Deco.

Peter Raaijmakers - General Manager

Een prachtig “sieraad” op onze tafels

Heel fijn geholpen door Maroesja. Ze kwam zélf kijken wat voor plankje in onze zaak het geschiktst zou zijn en denkt mee met eventuele toevoegingen. Ook snel geleverd zodat we ze met de Kerst al konden gebruiken.

Uiteindelijk een prachtig “sieraad” op onze tafels en al veel leuke reacties van onze klanten gehad !!

Dank je wel Maroesja!

Monique & Will

Fijne samenwerking

Maroesja denkt mee en
brengt zelf ook leuke verfrissende ideeën aan voor de tafeldecoratie/planken. Ze neemt ook echt de tijd ervoor en vraagt goed naar
de wensen van de klant. De snelheid van de levering viel ons ook zeker niet tegen.

Wij zijn blij met de fijne samenwerking. 

Marjolijn de Jong

Chique plankjes

Wij zijn super tevreden over de flexibele samenwerking met Maroesja. Er wordt uitstekend meegedacht en duidelijk en snel gecommuniceerd. Ook onze
gasten zijn altijd erg enthousiast bij het zien van de chique plankjes. Tevens zijn ze van erg goede kwaliteit en heel praktisch met het poetsen van de tafels. Je tilt gemakkelijk in een keer alle tafelattributen omhoog.

Een hele mooie toevoeging in onze Brasserie.

Puck & Judy

Super enthousiast!

Wij zijn super enthousiast over Maroesja. We werden door een kennis voorgesteld aan haar. Ze had diverse modellen meegenomen en alles was mogelijk. Uiteindelijk de keuze gevallen op de ronde houten plank waar genoeg plek is voor peper, zout, kaars en dranken/hapjes kaart. Opgeleukt met een grote knijper en een bloemetje. Zo hebben we nu iets super leuks en origineels op onze tafels staan. Kei bedankt Maroesja.

Cindy Verhoeven

Prettige samenwerking

Een paar jaar geleden kwamen we in contact met Maroesja en sindsdien levert ze vanuit haar bedrijf Knijpertjes.nl onze gepersonaliseerde knijpers die we als bedankje aan onze gasten meegeven. Inmiddels hebben we ook onze restaurant tafels voorzien van haar tafeldecoraties die ze voor ons heeft samengesteld. Erg blij met de prettige samenwerking!

Kim & Steef Spanjer

Terras tafeldecoratie

Na onze goede ervaring met de tafeldecoratie binnen hebben we ze ook voor buiten besteld. Samen met Maroesja hebben we gekeken wat op ons terras het beste past en ook het beste blijft staan bij veel wind. De mooie plankjes zijn nu extra verzwaard en weer op maat gemaakt voor ons terras waardoor alle attributen bij veel wind goed blijven staan. Hiermee hebben we ons terras binnen enkele minuten mooi en netjes opgebouwd wat veel gezellig uitstraalt naar onze gasten toe. Nogmaals super tevreden!

Puck - Bedrijfsleidster Brasserie Thuys

Heel erg tevreden

Wat een fijne samenwerking met Maroesja, en wat heeft ze een leuke producten! Denkt mee met ons en komt zelf met leuke ideeën. Ik ben heel erg tevreden met de Dining Deco tafeldecoraties die wij op het terras en in ons restaurant hebben staan, de bloemetjes die erin gaan kunnen we met het seizoen aanpassen!

Ook krijgen we veel complimenten van gasten en natuurlijk collega’s.

Femke Aarts - Restaurant Manager

Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch - Vught