Terras menukaarthouders

Terras menukaarthouder met logo en tafelnummer | Dining Deco

Ontdek onze metalen terras menukaarthouders!

Als eigenaar van een restaurant, gezellig café of bruisende bistro weet je dat een goede presentatie en informatievoorziening essentieel zijn voor tevreden gasten. Maar wat als deze terras menukaarten elke keer worden weggeblazen door een windvlaag over het terras? Dat is waar onze metalen terras menukaarthouders van Dining Deco in beeld komen!

Waarom terras menukaarthouders?

De terras menukaarthouders van Dining Deco zijn speciaal ontworpen met een verzwaarde onderkant, zodat ze stevig op hun plek blijven staan, zelfs op winderige dagen. Zo kun jij je als horecaondernemer of werknemer beter concentreren op het leveren van de beste service aan je gasten, in plaats van je zorgen te maken over het wegzetten of oprapen van menukaarten. Daarnaast zorgt het ervoor dat gasten makkelijk bij belangrijke informatie kunnen, wat ook sneller aanspreekt om wat lekkers te bestellen!

De metalen, verzwaarde terras menukaarthouders zijn weerbestendig. Of het nu gaat om een winderige dag, een zonnige zomerdag of een regenachtige herfstmiddag. Onze kaarthouders zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Onze grote knijper, die stevig is bevestigd aan de metalen onderplaat, maakt het eenvoudig om een menukaart, reserveringsbordje of andere informatie te bevestigen. Je kunt moeiteloos blijven wisselen met menukaarten of drankenkaarten. De houders zijn veelzijdig en gemakkelijk in gebruik. En naast dat het praktisch is, zijn de terras menukaarthouders ook nog eens visueel aantrekkelijk. Ze voegen een vleugje stijl en sfeer toe aan jouw terras. Het trekt de aandacht van gasten. De knijpers zijn er daarom ook in verschillende kleuren, van hout, wit, zwart tot vintage groen, vintage paars en nog veel meer.

Persoonlijk maken is voor Dining Deco ook geen probleem! Kies voor een grote knijper met de gravure van jouw horecazaak en blink uit.

Het gehele assortiment is hier te bekijken.

Dus, waar wacht je nog op? Kies een van onze metalen terras menukaarthouders en geniet van de voordelen van een georganiseerd en praktisch terras. Jij kunt je weer volledig storten om de gasten te verblijden en gasten vinden gemakkelijk de informatie die zij zoeken. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe de terras menukaarthouders jou kunnen helpen om jouw terras naar een hoger niveau te tillen!

Dining Deco

  |  

Meer posts