Terras Tafeldecoratie Trends

Terras Tafeldecoratie Trends | Dining Deco

Horeca terras trends

Het terrasseizoen is weer begonnen, eindelijk! Het is de hoogste tijd om je terras in te richten en het gezellig te maken voor jouw gasten. Dining Deco zet een paar perfecte tips op een rijtje om jouw terras er nog aantrekkelijker uit te laten zien.

Want wat is er nu lekkerder dan een heerlijk drankje of hapje in de zon op het terras? Het terras van je horecazaak is het eerste wat je klanten zien en het kan dus een grote impact hebben op hun eerste indruk van je zaak. Het is eigenlijk het visitekaartje van jouw zaak! Wij hebben enkele trends voor jou op een rijtje gezet!

Top 3 terras trends:

  • Duurzaam & milieubewust

Steeds meer gasten houden zich bezig met duurzaamheid en zijn milieubewust, ook op het terras willen ze dit graag terug zien. Dit gaat van het meubilair tot de verpakkingswaar. Gasten willen weten dat een bedrijf rekening houdt met het milieu. We zien daarom ook steeds meer terrassen kiezen voor gerecyclede meubels, duurzame materialen en lokale ingrediënten en gerechten. Door als horecaondernemer deze trend te omarmen kan je, niet alleen een positieve invloed hebben op het milieu, maar ook een voorsprong hebben op concurrenten die nog niet bezig zijn met duurzaamheid. Een win-winsituatie!

  • Planten en bloemen

Planten zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook nog eens goed voor je gezondheid! Planten en groen zorgen voor een rustige en onbezorgde sfeer op je terras. Er zijn talloze mogelijkheden en manieren om planten toe te voegen aan jouw terras, denk bijvoorbeeld aan hangende planten, groene wanden, grote potten of boeketten.

  • Sfeer en beleving.

Gasten willen een prettige ervaring wanneer ze genieten van hun tijd op het terras. Een mooie en sfeervolle inrichting kan daarbij helpen. Denk bijvoorbeeld aan bijzondere decoraties, zoals bloemen, kaarsen, planten en verlichting. Ook het gebruik van passende kleuren kan hierin een belangrijke rol spelen. Sfeer en beleving zijn onmisbaar op het terras en het is belangrijk om creatief te zijn en te blijven vernieuwen, zodat gasten keer op keer verrast worden en blijven terugkomen!

Dining Deco terras tafeldecoratie

Als we naar de hedendaagse trends kijken, dan passen de producten van Dining Deco hier perfect bij. De terrasplanken van Dining Deco creëren niet alleen eenheid en rust op je terrastafels, maar besparen je ook nog eens tijd en geld. Dus waar wacht je nog op? Maak van jouw terras de hotspot van de stad met sfeervolle tafeldecoraties van Dining Deco!

Met de terrasplanken van Dining Deco kun je jouw terrastafels geheel naar jouw smaak inrichten en alle onderdelen zijn eventueel ook los (bij-) te bestellen. Het is zelfs mogelijk om maatwerk tafelplanken te laten maken. Onze terrasplanken zijn voorzien van 3 Komo gecertificeerde toplagen en de bijbehorende knijpers zijn in compliance met FSC en daarmee milieuvriendelijk. Tevens, kunnen de terrasplanken verzwaard worden, zodat alles netjes op zijn plek blijft bij een stevig windje. Zo kun je met een gerust hart genieten van een stijlvolle en duurzame terrasdecoratie.

Sfeervol & praktische terras tafeldecoratie

Kortom, Dining Deco biedt de perfecte oplossing voor een sfeervolle en praktische tafeldecoratie op je terras. Laat je gasten optimaal genieten van het zonnetje en de heerlijke sfeer op jouw terras met de prachtige collectie van Dining Deco. Neem gerust contact op voor meer informatie, advies of een persoonlijke afspraak. Ik denk graag met je mee!

Lees hier enkele reviews van horecazaken die gekozen hebben voor Dining Deco tafeldecoraties, reviews

Wil je meer weten over ons? Klik dan op de volgende link, overons-dining-deco

  |  

Meer posts