Horeca tafeldecoratie tips

Horeca tafeldecoratie tips | Dining Deco

Sfeervolle tafelaankleding voor restaurants

Sfeervolle aankleding van restauranttafels komt de gehele sfeer in je horecazaak ten goede. Heb je een restaurant en wil je dat jouw gasten zich comfortabel voelen en optimaal genieten, zorg dan dat ook je horecatafels er smaakvol uitzien? Naast goede service, lekker eten en vriendelijk personeel is de aankleding van je restauranttafel van groot belang. Tafeldecoratie is een belangrijk onderdeel voor gasten om jouw eetgelegenheid te beoordelen. Daarom is de aankleding van je restauranttafels iets om de juiste aandacht aan te besteden. Je wil toch zoveel mogelijk positieve reviews ontvangen?!

5 tips om een sfeervolle horecatafel te creëren

Hoe creëer je een fijne sfeer op tafel? Waar moet je op letten? Wie zijn je gasten? Wat verwachten je gasten als ze plaats nemen aan jouw restauranttafel? Zet je peper en zout standaard op je horecatafel of pas als je gast hierom vraagt? Allemaal vragen die jij jezelf kunt stellen en die je helpen de juiste sfeer te creëren op je horecatafels. Als steuntje in de rug hebben wij nog een paar tips voor je:

  1. Passende tafeldecoratie. Kijk naar de inrichting van je horecazaak en pas daar je tafeldecoratie op aan. Gebruik je restaurantinrichting als rode draad voor je restaurant tafelaankleding.
  2. Gebruik passende kleuren. Als de inrichting van jouw horecazaak al druk genoeg is probeer dan je tafels wat rustiger aan te kleden. Eventueel kun je mooie gekleurde bloemen in de kleuren van je restaurantinterieur op tafel zetten om er een sfeervol geheel van te maken. Daarnaast zorgen vrolijk gekleurde bloemen voor een frisse look en gezelligheid op je restauranttafel. Wanneer je hiervoor kiest probeer dan de rest van de tafelaankleding met rustige kleuren aan te kleden.
  3. Geef elke horecatafel dezelfde aankleding. We zien vaak dat het uitzoeken van een tafeltje in een restaurant best wel een "dingetje" kan zijn. Maak het je gasten wat makkelijker door op elke tafel dezelfde sfeer te creëren en zet op elke tafel dezelfde tafeldecoratie. Dit straalt rust uit en dat is vaak precies waar je gast naar op zoek is. Een heerlijk rustig avondje uit onder het genot van lekker eten en drinken. Het liefst in een warme en sfeervolle omgeving.
  4. Maak van je restaurant tafelaankleding een geheel. Probeer met alle items die je op tafel wil zetten dezelfde stijl en sfeer te creëren. Als alles los op tafel staat oogt dat vaak rommelig. Om dit te voorkomen kun je ervoor kiezen om al deze items op een schaal of plank te zetten. Op deze manier staan je bloemen, theelichthouder, peper, zout en drankenkaart altijd mooi bij elkaar en oogt je horecatafel netjes en opgeruimd.
  5. Kies voor sfeervolle tafeldecoraties. Wanneer jouw horecazaak er sfeervol uitziet komen gasten graag bij jouw aan tafel. Ze blijven gezelligheid opzoeken dus als jouw horecatafels smaakvol aangekleed zijn zullen je gasten vaker bij jou aanschuiven. Naast heerlijk eten, lekkere drankjes en vriendelijke bediening heeft je restauranttafel ook de nodige aandacht nodig om jouw eetgelegenheid succesvol te maken.

   Hulp nodig bij het aankleden van jouw horecatafels? Laat je restaurant tafeldecoratie verzorgen door Dining Deco.

   Compleet ingerichte tafeldecoratie voor horecazaken | Dining Deco Sfeervolle tafeldecoratie voor eetgelegenheden | Dining Deco Stijlvolle tafeldecoraties met kaarthouder | Dining Deco Compleet ingerichts horeca tafelplanken bestellen? | Dining Deco Menukaarthouder met peper, zout en theelicht | Dining Deco Sfeervolle horecazaken met stijlvolle tafelaankleding | Dining Deco Smaakvolle horeca tafelaankleding met kaarthouder | Dining Deco 

   Dining Deco is gespecialiseerd in het smaakvol aankleden van horecatafels en terrastafels. We kijken naar een passende sfeer maar ook naar de praktische kant van een tafeldecoratie. Voor elke horecagelegenheid creëren we stijlvolle tafelaankleding in de vorm van compleet ingerichte tafelplanken, maatwerk of kun je ervoor kiezen om in onze webshop je eigen tafeldecoratie samen te stellen.

   Wil je meer over Dining Deco weten en zien waar we al geweest zijn? Neem een kijkje op onze Over Dining Deco pagina.

   Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact op, we helpen je graag!

     |  

   Meer posts