Terras aankleding

Smaakvolle horeca terras tafelaankleding | Dining Deco

Terras aankleding door middel van stijlvolle tafeldecoratieplanken

Het creëren van een aantrekkelijk en gastvrij terras is essentieel om gasten te trekken naar jouw horecazaak. Een belangrijk onderdeel van het aankleden van een horecaterras is het decoreren van de tafels. Ik, Maroesja, het creatieve brein achter Dining Deco ontwerp sinds medio 2022 stijlvolle tafeldecoratieplanken. Deze planken zijn voorzien van uitsparingen waar potjes peper en zout, en een kaars makkelijk ingezet kunnen worden. Door deze uitsparingen vallen ze dus niet om. Daarnaast kan er gemakkelijk via een grote knijper (via knijpertjes.nl, mijn andere onderneming) een menukaart bevestigd worden. Er is goed over nagedacht, zowel naar de sfeervolle kant als de praktische kant want dat is natuurlijk ook niet onbelangrijk!

  1. Een eerste stijlvolle indruk:

Het gezegde “de eerste indruk telt” geldt ook zeker voor horeca terrassen. Door een verzorgde, stijlvolle en aantrekkelijke omgeving worden gasten aangetrokken. Met de tafeldecoratie van Dining Deco kun je jouw terras gemakkelijk een stijlvolle uitstraling geven. Door de combinatie van hoogwaardige materialen en strakke ontwerpen zorgt Dining Deco voor een moderne en aantrekkelijke sfeer die indruk zal maken op jouw gasten.

  1. Georganiseerd en efficiënt:

Een goed georganiseerd terras is niet alleen aangenaam voor het oog, maar ook praktisch voor het bedienend personeel. Met de tafeldecoratieplanken van Dining Deco kunnen zout, peper, een kaarsje, menukaart en een bloemetje netjes op één plek bevestigd worden. Dit zorgt voor een rustige sfeer en maakt dat er geen voorwerpen, zoals peper- en zout potjes zoekraken. Bovendien besparen de tafeldecoratieplanken ruimte op de tafel en maakt het eenvoudig om de tafels snel en efficiënt klaar te maken voor nieuwe gasten.

  1. Personalisatie:

Dining Deco biedt de mogelijkheid om jouw tafeldecoratieplanken te personaliseren, door de kaarthouder, in de vorm van een grote houten knijper, te laten voorzien van een gravure of bedrukking van jouw horecazaak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een logo of naam van je horecaonderneming. Door het personaliseren van de tafelplanken versterk je de herkenbaarheid van jouw zaak en dit zorgt voor een unieke uitstraling. Naar wens kan hier eventueel ook een tafelnummer bij.

  1. Duurzaamheid en kwaliteit

Door te investeren in de stijlvolle tafeldecoratieplanken van Dining Deco maak je niet alleen een duurzame keuze, maar ook een goede investering in de kwaliteit en uitstraling van jouw terras. De tafeldecoratieplanken worden met zorg gemaakt van hoogwaardige materialen en onze knijper kaarthouders zijn in compliance met FSC. Want zeg nu zelf, wie wil zijn terras nu niet transformeren tot elegante, georganiseerde en unieke plek met de mooiste materialen?

Terras gasten gaan voor gezelligheid en sfeer

Het aankleden van jouw terras is een belangrijk aspect om gasten aan te trekken en een aangename ervaring te bieden. De combinatie van functionaliteit, personalisatie, duurzaamheid en effectiviteit maakt dat de tafeldecoratieplanken van Dining Deco een must-have zijn voor elke horecaondernemer die streeft naar kwaliteit en stijl.

Wil je inspiratie opdoen voor je terrastafel aankleding? Neem dan een kijkje in de webshop van Dining Deco en bekijk de vele mogelijkheden op het gebied van horeca tafeldecoratie. Naast complete tafelplanken vind je in onze webshop ook diversen losse artikelen waar jij je horecatafel sfeervol mee aan kan kleden.

Kun je niet vinden waar je naar op zoek bent? Neem dan gerust contact met mij op. Ik denk graag met je mee. Samen kunnen we jouw terras, restaurant, bistro, lunchroom of kwalitaria de sfeer geven die bij jouw concept past. Voor iedere horecazaak kunnen we een passende en smaakvolle tafeldecoratie ontwerpen.

Stuur een mail naar: info@diningdeco.nl en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

  |  

Meer posts