Zomerse horeca tafeldecoratie

Zomerse horeca terras tafeldecoratie | Dining Deco

Creëer een zomerse en frisse uitstraling met Dining Deco tafeldecoratie

De zomer is in volle gang en dat vraagt van horecazaken ook om in te spelen op een zomerse uitstraling, zowel binnen als buiten op het terras. Wanneer het zomerseizoen aanbreekt, willen gasten graag genieten van een verfrissende en ontspannen sfeer. En daar heeft Dining Deco een uitstekende oplossing voor

Zomerse horeca tafeldecoratieplanken

Bij Dining Deco heb je keuze uit verschillende soorten en maten tafeldecoratieplanken. Op deze planken kunnen gemakkelijk menukaarten, zout- en peperpotjes en andere benodigdheden geplaatst worden. Het zorgt voor een opgeruimde uitstraling en alles staat op een georganiseerde, centrale plek op tafel.
Voor de zomerse sfeer op je terras zijn de witte, zandkleurige en houten tafeldecoratieplanken uiterst geschikt. Wit geeft een frisse en lichte uitstraling, waardoor ze perfect passen bij de zomerse sfeer. Daarnaast past een witte tafeldecoratieplank goed bij verschillende interieurstijlen. Of je nu een elegante, klassieke of minimalistische uitstraling wilt creëren, de witte tafeldecoratieplanken zullen zich moeiteloos aanpassen aan jouw horecazaak en concept. Heb je een horecazaak aan het strand dan is dit ook zeker een prima keus.

De zandkleurige en houten tafeldecoratieplanken zullen zorgen voor natuurlijkheid en warmte. Het gebruik van houten elementen kan een gevoel van natuur opbrengen, wat perfect past bij de zomerse sferen. Als je op zoek bent naar een rustieke uitstraling, zijn houten tafelplanken de ideale keuze. Ze voegen echt een vleugje karakter toe aan jouw horecazaak.

Terras menukaarthouders

Wil je niet teveel op je horecatafel hebben staan maar wel je menukaart sfeervol en praktisch presenteren? Kijk dan eens naar onze terras menukaarthouders. Onze kaarthouder in de vorm van een grote knijper hebben we bevestigd op een zwart gepoedercoate staalplaat zodat deze niet weg kan waaien. Super sterk en geschikt voor elk formaat menukaart. Je kan er zelfs meerdere kaarten tussen klemmen en in de veer van de knijper een kunstbloem steken voor een nog sfeervoller geheel.

Hoe kan ik nog meer zomerse sferen op mijn horecatafel creëren?

Wanneer je denkt aan voorjaar, warm weer en zomer, dan denk je natuurlijk ook meteen aan bloemen! En wat is er nu vrolijker en frisser dan het toevoegen van bloemen aan jouw tafeldecoratie? Bij Dining Deco weten we dat als geen ander en daarom hebben we ook een breed assortiment aan verschillende droog- en kunstbloemen om jouw horecazaak nog meer op te fleuren. Speciaal gemaakt om toe te voegen aan de tafeldecoratie, zodat echt alles op één georganiseerde
plek te vinden is.

Ben je toch op zoek bent naar iets anders? Bij Dining Deco hebben we ook een ruime keuze uit zwarte tafelplanken en daarnaast kunnen we ook maatwerk leveren.

Bekijk gerust onze collectie of neem contact met ons op, wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte tafeldecoratie die aansluit bij jouw horecazaak.

Laat jouw horecatafels stralen met onze smaakvolle, zomerse tafeldecoratieplanken of terras menukaarthouders!

  |  

Meer posts