Tips voor sfeervolle horeca terrastafels

Horeca terras sfeervol aankleden | Dining Deco

Sfeervolle horeca terrastafel

Jouw horecaterras is vaak het eerste wat gezien wordt. Als je terras er uitnodigend en sfeervol uitziet is de kans groot dat er mensen op af komen. Je wilt gezelligheid uitstralen en je klant een goed gevoel geven toch?

De eerste indruk is vaak doorslaggevend dus als je zorgt dat je horeca terras er sfeervol uitziet heb je de eerste stap al binnen. Met de sfeervol ingerichte tafelplanken van Dining Deco zet je in een handomdraai sfeer op je terrastafel. Een mooi aangekleed terras nodigt uit en dat is precies wat je wilt bereiken. Je klant van harte uitnodigen om bij jouw op het terras een hapje en een drankje te nuttigen. Dining Deco kan je hiermee helpen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Terras tafeldecoratie

Dining Deco heeft voor horecazaken smaakvolle terras tafeldecoraties ontworpen. Onze tafeldecoratie planken kun je compleet ingericht bestellen of zelf naar wens samenstellen. Voor iedere horecatafel hebben we wel een geschikte tafelplank. In de webshop van Dining Deco vind je een ruim assortiment tafeldecoratie planken die we al compleet voor je hebben ingericht. Het enige wat jij hoeft te doen is ze op tafel zetten. In een handomdraai zet je met de tafeldecoratie planken van Dining Deco sfeer op je horecatafel en straalt deze gezelligheid en rust uit.

Tafelplanken voor je terrastafel

Onze tafelplanken zijn voorzien van uitsparingen voor peper, zout en theelichthouder. Zo blijven alle accessoires netjes en geordend op dezelfde plek staan. Daarnaast is het praktisch bij het optillen van de plank. Je tilt in één handeling alles van tafel.

Een kleine greep uit onze tafelplanken collectie:

 • Tafelplank recht zwart 23x14cm
 • Tafelplank recht zwart 28x14cm
 • Tafelplank rond zwart 21cm
 • Tafelplank rond zwart 25cm

Je vraagt je nu misschien af, ze zijn allemaal zwart? Ja, dat klopt. Tot op heden hebben we gekozen voor zwart omdat we uit ervaring weten dat dit de meest gewilde kleur is op dit moment. Daarnaast past zwart op elke horecatafel en een zwarte tafelplank maakt je terrastafel smaakvol en houd deze rustig. In de loop van de tijd breiden we dit met meerdere kleuren uit maar wil je nu al een andere kleur of vorm dan kunnen we dit natuurlijk voor je maken. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

De voordelen van terras tafeldecoratie van Dining Deco

Zoals al eerder genoemd zijn de compleet ingerichte tafelplanken van Dining Deco naast sfeervol ook erg praktisch. Je tilt met één hand alles van tafel en bent zo minder tijd kwijt met het schoonmaken van je terrastafel.

Alle voordelen op een rij:

 • In één handeling een sfeervolle terrastafel
 • In één handeling alles van tafel
 • Alles netjes en geordend op één plek
 • Eenheid en rust op je horecatafel
 • Tijdbesparend en betaalbaar
 • Compleet of naar wens samen te stellen en te personaliseren
 • Maatschappelijk verantwoord vervaardigd, geassembleerd en verpakt

Daarnaast zijn al onze tafelplanken voorzien van sterke rubber pootjes zodat de plank stevig en krasvrij op je terrastafel kan staan. Onze planken zijn 3x behandeld met een Komo gecertificeerde watergedragen toplaag en geschikt voor binnen en buiten gebruik,

Terras tafeldecoratie inspiratie

Wil je inspiratie opdoen voor je terrastafel aankleding? Neem dan een kijkje in de webshop van Dining Deco en bekijk de vele mogelijkheden op het gebied van horeca tafeldecoratie. Naast complete tafelplanken vind je in onze webshop ook diversen losse artikelen zodat je ook zelf een tafeldecoratie naar wens kan samenstellen waar jij je horecatafel sfeervol mee aan kan kleden.

Kun je niet vinden waar je naar op zoek bent? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee. Samen kunnen we jouw terras, restaurant, bistro, lunchroom of kwalitaria de sfeer geven die bij jouw concept past. Voor iedere horecazaak kunnen we een passende en smaakvolle tafeldecoratie ontwerpen. Lees de reviews van horecazaken die je al voorgingen door op de bordeaux kleurige voorgaande tekst "reviews" te klikken.

Stuur een mail naar: info@diningdeco.nl en we nemen contact met je op.

www.diningdeco.nl

 

  |  

Meer posts