Tafeldecoratie voor horecazaken

Sfeervolle tafeldecoratie voor je horecazaak | Dining Deco

Sfeervolle tafeldecoratie planken - Dining Deco

Enige tijd geleden zijn we vanuit Knijpertjes gestart met Dining Deco. In de gloednieuwe webshop vindt je een ruim assortiment aan tafeldecoraties voor horecazaken. Deze smaakvolle tafel planken hebben we ontworpen om restaurants en horecagelegenheden een sfeervolle tafeldecoratie te bieden. We zagen veel los op restaurant tafels staan of in lelijke houten bakjes en vonden dat het de hoogste tijd was om daar iets aan te doen. Het oog wil ook wat toch?!

Over het oog gesproken.... We hebben de tafeldecoratie ontworpen met oog voor details. Zo hebben we uitsparingen gemaakt voor peper, zout en theelichthouder. Een aantal passende formaten en vormen tafelplanken uitgekozen. Sfeervolle theelichthouders gezocht en onze grote wasknijper fungeert nu als kaarthouder en bloemenstandaard ineen op de sfeervolle tafelplanken van Dining Deco.

Menukaarthouder tafel plank

Het kan natuurlijk niet anders dan dat onze grote wasknijper deel uitmaakt van onze sfeervolle tafel plank. Onze grote houten wasknijpers zijn namelijk ideaal om te gebruiken als menukaarthouder.

We hebben 4 varianten grote houten wasknijpers. Deze kunnen we eventueel ook naar wens voor je personaliseren met jullie logo, pakkende tekst en/of tafelnummer. De favoriet op dit moment is onze grote zwarte knijper met goudkleurige veer. Dit is, denken wij, ook wel logisch want deze super gave grote wasknijper past perfect bij de plank.

Formaat tafel plank

Onze tafel planken zijn in de basis recht of rond maar we kunnen deze indien gewenst bijvoorbeeld ook ovaal van vorm maken. Ook het formaat is geheel naar wens te bestellen. Meestal maken we onze tafel planken zo klein en compact mogelijk zodat ze zo min mogelijk plaats in beslag nemen op tafel. De tafelplanken kunnen zowel binnen als buiten op tafel. Zo maak je in een handomdraai ook van je terras een sfeervol geheel.

Uitsparingen houten tafel plank

In de tafel planken van Dining Deco worden uitsparingen gefreesd waar de theelichthouder en peper/zout stel in komen te staan. Door het theelicht en het peper/zout stel in deze uitsparingen te zetten blijven deze items altijd mooi op dezelfde plek en staan ze stabiel wanneer je de tafel plank optilt. De menukaarthouder in de vorm van een grote houten wasknijper kun je eventueel ook vastzetten met een schroef zodat ook deze niet van de plank kan vallen wanneer je hem optilt.

De sfeervolle tafel planken van Dining Deco zijn kant en klaar te bestellen of zelf naar wens samen te stellen. Er zijn verschillende mogelijkheden met betrekking tot formaat, personalisering, menukaarthouder, theelichthouder en (droog-) bloem boeket.

Knijpertjes tafel planken USP's

- In slechts één handeling alles op tafel
- In slechts één handeling alles van tafel
- Tijdbesparend met het schoonmaken van de tafels
- Altijd alles netjes en geordend op één plek
- Maatschappelijk verantwoord vervaardigd
- Sfeervol in elk horeca interieur
- Naar wens samen te stellen en te personaliseren
- Goede prijs kwaliteit verhouding
- Op maat en naar wens te bestellen
- Al vanaf 1 exemplaar te bestellen

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen in de webshop van Dining Deco of een mail sturen naar: info@diningdeco.nl

Ook voor maatwerk, een afspraak maken of advies kun je altijd contact met ons opnemen. We denken graag met je mee.

  |  

Meer posts