Tafeldecoratie & Meer

Smaakvolle tafeldecoratie voor de horeca | Dining Deco

Smaakvolle tafeldecoratie voor de horeca

Eindelijk is het dan zover, Dining Deco is online!

Achter de schermen zijn we de afgelopen maanden druk bezig geweest met alle voorbereidingen en vandaag gaan we dan echt de wijde wereld in.

Laat je verrassen door de tafeldecoratie ontwerpen van Dining Deco. Onze tafelplanken zijn speciaal ontworpen voor de horeca. Wij vonden dat er maar weinig moois te verkrijgen was op het gebied van tafeldecoratie voor de horeca dus zijn we aan de slag gegaan om hier iets aan te doen. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Tafeldecoratie met een sfeervolle uitstraling

In veel horecazaken zagen we peper, zout, theelichthouder, borrelkaart en bloemen veelal los op tafel staan. Of in simpele, en wat ons betreft lelijke, houten bakjes. Hier zijn we over gaan brainstormen en kwamen we uit op mooie compacte en functionele tafeldecoraties voor de horecabranche.

Om aan ieders wens te voldoen hebben we gekozen om rechte en ronde tafelplanken te ontwerpen. Direct bleek dat zwart met stip op nummer 1 stond. Hier zijn we op voort gaan borduren.

Ook was het belangrijk dat de tafelplank compact moest zijn en makkelijk op te tillen. Horeca tafels worden heel vaak schoongemaakt en verplaatst dus daar moesten we, logischerwijs, rekening mee houden. Gemak dient de mens.

Multifunctionele tafelplanken

Door de uitsparingen in onze tafelplank blijven peper, zout en theelichthouder niet alleen stevig staan met het optillen van de plank maar deze items staan ook altijd mooi op dezelfde plek. Hiermee hebben we twee "problemen" in een "plank" opgelost.

Ook onze grote wasknijper dient 2 functies. Onze grote knijper dient als kaarthouder voor je menukaart, borrelkaart of aanbeveling en hij doet dienst als originele bloemenstandaard. Je kunt deze multifunctionele kaarthouder los op de tafelplank zetten of eenvoudig aan de tafelplank vast maken. Daarnaast heb je de mogelijkheid om deze originele kaarthouder te laten personaliseren met een pakkende tekst of je logo.

Horeca tafeldecoratie zelf samenstellen

Op dit moment (januari 2023) hebben we 64 tafeldecoratie varianten samengesteld maar we kunnen ons ook voorstellen dat je graag zelf je tafeldecoratie wilt samenstellen. Dat kan!

Bij Dining Deco heb je een ruime keus uit verschillende tafelplanken, theelichthouders, kaarthouders en bloemen. Stel gerust naar eigen smaak je tafeldecoratie samen en wij zorgen dat deze zo snel mogelijk op jouw horeca tafel kan komen staan.

Dining Deco tafeldecoratie & meer

Naast smaakvolle tafeldecoratie ontwerpen vindt je bij Dining Deco ook originele geschenken voor horeca personeel of relaties en houten wasknijpers met een functie. Bekijk onze bijzondere en sfeervolle producten in onze webshop en als we je ergens mee van dienst kunnen zijn neem dan gerust contact op. We denken graag met je mee!

Stay tasteful and tuned

info@diningdeco.nl

 

  |  

Meer posts